Ben jij ook vaak onderweg voor je werk of studie?

laptoptas

Ben jij ook vaak onderweg voor je werk of studie?

Tegenwoordig is het mogelijk om op locatie te werken of studeren. Gezellig met vrienden of collega’s in een koffiebar. Even bij een klant langs voor een overleg of presentatie. En dan hup weer met je laptop naar school of kantoor om van alles uit te werken. Je bent er maar druk mee. En je laptop ook. Want tussendoor in de trein zet je toch je trouwe computertje weer even aan om nog verder te kunnen werken en e-mail te checken. Wanneer de laptop niet aanstaat bewaar je deze natuurlijk in een goede laptoptas.

Kwetsbare apparatuur

De laptoptas is een tas die je qua functie niet te licht moet inschatten. Een laptop is namelijk best kwetsbaar en je wilt niet dat foto’s, belangrijke documenten en je favoriete muziek niet beschadigd raken. Extreme temperatuurswisselingen kunnen de laptop aantasten. Maar ook stoten zijn niet goed voor de hardware.

Belangrijke bescherming

Een tas speciaal voor laptops hebben een vak voor je computer. Dit vak is vaak voorzien van een zachte, beschermende voering. Het beschermt onder meer tegen hitte en vrieskou, zorgt ervoor dat schokken worden opgevangen en… het houdt de laptop op zijn plek in je tas.

Goed passend

Het beschermende vak mag niet veel groter zijn dan je laptop. Dit helpt schuiven in de tas te voorkomen. En de beschermende voering kan het beste zijn werk doen als de laptop strak in het vak past. Om de juiste grootte voor je laptoptas te bepalen, moet je de grootte van je laptop weten. Deze wordt in inches diagonaal over het beeldscherm gemeten.

Alles bij de hand

Vervolgens kun je in de tas ook nog het netsnoer, een muis, muismat, eventueel een extra harddrive en je agenda, pennen en een notitieboek kwijt. Want een goede laptoptas biedt ruimte voor alles wat je nodig hebt. Uiteraard mag je laptoptas er ook best fraai uitzien, graag zelfs! Mede daarom zijn er verschillende designs, zowel speciale dames laptoptassen als heren laptoptassen.

Share this post

Comments (1)

 • najlepszy sklep

  Wow, marvelous blog format! How long have you ever been running a
  blog for? you made running a blog glance easy. The full glance
  of your website is wonderful, as smartly as the content material!
  You can see similar here dobry sklep

  april 15, 2024 at 8:50 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *