Meer bereiken in Google? Dat doe je zo!

Meer bereiken in Google? Dat doe je zo!

Meer bereiken in Google? Dat doe je zo!

De knoop is eindelijk doorgehakt: je begint aan een nieuw avontuur en start een website.  Misschien wel om jouw diensten en producten te promoten of om mensen meer inzicht te geven in bepaalde zaken. Er zijn tientallen redenen om een eigen website te starten. Natuurlijk is het een hartstikke mooi moment als jouw website voor het eerst online komt te staan. Met een kloppend hart hou je je mail en bezoekersaantallen in de gaten. Hoeveel mensen zullen nu al je website bezocht hebben? Na het zien van het resultaat ben je een beetje teleurgesteld. Dat had je immers niet verwacht. Deze situatie komt vaker voor dan je denkt. Veel mensen denken dat een website direct zichtbaar is voor het publiek. Enigszins is dat het ook, want mensen kunnen je site bereiken. Anderszins is je website heel moeilijk te vinden. Als je de link niet weet en je hem via Google niet kunt bereiken is de kans klein dat je bezoekersaantallen snel zullen stijgen. Maar hoe pak je dat dan aan? Hoe kan je meer uit je website halen? Hoe zet je Google in? In dit artikel lees je alles over de do’s en don’ts bij het beheren van een eigen website.

Maak gebruik van SEO

SEO, of Search Engine Optimization, toepassen is de perfecte manier om hoger in Google te komen. Hierdoor bereik je een brede doelgroep en zullen je bezoekersaantallen flink stijgen. Ben je al bekend met dit fenomeen en ben je ervan overtuigd dat jouw website al voldoende geoptimaliseerd is? Maak dan gebruik van een gratis SEO scan, zo weet je precies waar het nog aan schort en wat er nog nodig is om jouw positie in Google te verbeteren. Heb je nog nooit gehoord van SEO en wil je dit dolgraag toepassen op je website? Wij hebben de makkelijkste tips voor jou op een rijtje gezet. Voor een optimaal resultaat is het altijd raadzaam om de hulp in te schakelen van iemand die verstand heeft van online marketing.

Adverteren via Google Adwords

Je kunt een hoog rendement door zoekmachine optimalisatie behalen. Adverteren via Google Adwords is een goede manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hierbij adverteer je op specifieke zoektermen. Als iemand deze zoektermen gebruikt, verschijnt jouw website bovenaan in de zoekresultaten. Je betaalt vervolgens per keer dat iemand op jouw website klikt. Het is dus geen goedkope manier van adverteren, maar wel enorm doeltreffend. Wil je het adverteren via Google Adwords zo goedkoop mogelijk houden en ondertussen wel een positief resultaat zien? Zorg dat je website dan over een hoge kwaliteitsscore beschikt. Google scant alle websites voordat hij tarieven vaststelt. Als jouw website hoger dan een 7 scoort, wordt het tarief per klik een stuk lager. Wil je weten hoe je de kwaliteitsscore van jouw website omhoog haalt? Neem dan contact op met een professional in online marketing. Zij kunnen jou direct laten zien wat er beter kan aan je website en wat je vooral zo moet houden. Soms is het ook mogelijk om via een lager tarief te adverteren doormiddel van een tussenpersoon. Vraag na wat de mogelijkheden zijn.

Share this post

Comments (1.039)