Laat het zoekwerk aan anderen over

Laat het zoekwerk aan anderen over-min

Laat het zoekwerk aan anderen over

SuperSales is een shopping platform waarbij het om de sale draait. Een kleding sale is toch één van de leukere dingen van het online shoppen. Geld besparen op je aankoop is voor de meeste mensen wel een aantrekkelijk idee.

Wat doet deze shopping platform

Online shoppen is iets wat de meeste mensen weleens doen. Er is het hele jaar door wel sale te vinden. Met een aanbod van verschillende online shops met product aantallen in de miljoenen biedt SuperSales waar je kans krijgt de bomen door de bos.
Maar SuperSales toont niet alleen de sale. Het gaat er ook om hoe de gebruiker sneller, makkelijker en slimmer bij de producten komen.

De grote sale aanbod biedt veel kansen

Shoppen tijdens een Nike sale, of andere sales momenten  is altijd een goed moment om je kledingkast weer op te frissen.
Door alle aanbiedingen van meer dan 240 webshops op één website te bieden heb je op ieder moment meer dan 500.000 producten in de sale, daarnaast wordt ook de normale assortiment van de 240 shops vergeleken, om in totaal meer als 1 miljoen producten aan de gebruiker te kunnen bieden.

Hulp bij het vinden van producten

Dat zijn op zich al best indrukwekkende getallen. SuperSales onderscheidt zich ook door een betere shop ervaring te bieden door de gebruiker te helpen doelgerichter te zoeken.

Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om duizenden producten te doorzoeken. Om het grote aanbod aan sale producten in hapklare stukken te verdelen, kun je door middel van Sale Alert, Maatprofielen en Prijs Alarm jou shopervaring verbeteren.

Door een Sale Alert in te stellen kun je zorgen dat je een notificatie ontvangt zodra je product in sale is. Met de Prijs Alarm kun je bepalen hoeveel geld je voor een product wilt betalen, en zodra jouw gewenste product voor, of minder dan het gewenste bedrag verkrijgbaar is wordt er per e-mail een notificatie gestuurd.
En om dat allemaal te verfijnen kun je jouw maatprofiel instellen. Zo worden alleen producten in jouw maten getoond.

SuperSales heeft meer te bieden als alleen een pagina met leuke sale producten. Ze maken het makkelijker doelgerichter te zoeken.

 

 

social position

Share this post

Comments (1)

  • ecommerce

    Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall glance of your web site is great, let alone the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

    april 15, 2024 at 6:49 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *