Mokken als relatiegeschenk

Mokken relatiegeschenk

Mokken als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn geschenken die u geeft aan uw medewerkers, klanten of partners om te laten zien dat u ze waardeert, ze als aandenken meegeeft, nieuwe prospects mee aantrekt of gewoon geeft ter viering van bijvoorbeeld een jubileum. Relatiegeschenken kunnen allerlei producten zijn. Een jas, een bidon, een rugzak, een pen, een T-shirt, etc.
Een van de populairste relatiegeschenken zijn mokken. Mokken worden nagenoeg dagelijks gebruikt om uit te drinken. Waar u ook bent, op kantoor of thuis, u drinkt uit een mok. Daarnaast biedt een mok veel mogelijkheden om uw huisstijl in toe te passen.

Zoveel smaken, zoveel mokken


Het kiezen van de juiste mok is als een keuze maken in een snoepwinkel. Er zijn zoveel verschillende mokken. Belangrijk is om na te denken welke mok bij uw huisstijl past. Wilt u een simpele brede mok? Of toch liever eentje een slankere subtiele mok? Dan hebben we het ook nog niet over de kleurmogelijkheden. Voor veel bedrijven zijn een kleur al hun huisstijl. Welk bedrijf associeert u bijvoorbeeld bij blauw? Juist, die ene online elektronicagigant. En bij oranje? Inderdaad, die bank die het Nederlands elftal sponsort.
Voor ieder huisstijl is wel een mok te verzinnen. Deze mok kunt u dan ook als herkenningspunt gebruiken voor uw bedrijf. Helemaal als u hem laat bedrukken met uw logo.

witte mok

Bedruk de mokken met uw logo.


Uw logo is natuurlijk dè eyecatcher van uw bedrijf. Deze wilt u zoveel mogelijk naar buiten communiceren om nieuwe klanten aan te trekken. Ook binnen uw organisatie is het belangrijk dat uw logo veel te zien is. Vooral voor bezoekers moet het duidelijk zijn bij wie ze in het pand zijn. Laat uw logo bedrukken op mokken. Uw medewerkers, klanten en partners kunnen zo uit een herkenbare mok genieten van koffie of thee.
Mokken bieden veel drukmogelijkheden. Zo kunt u uw logo bedrukken op één of twee zijden van de mok, geheel rondom, op het oor of zelfs aan de binnenzijde.

Vaatwasbestendig is een fabel

Vaak wordt er beweerd dat mokken geheel vaatwasbestendig zijn. Helaas is dit een fabel. Natuurlijk gaat de opdruk na één wasbeurt er natuurlijk niet af, maar na een paar honderd wasbeurten kan het wel gebeuren dat het logo gaat vervagen. Dit komt door de hoge temperaturen in de vaatwasmachine. Dus leest u ergens dat de opdruk van de mokken 100% vaatwasbestendig is, dan moet ik u helaas teleurstellen. Dit is niet het geval.

Bestel uw mokken bij BudgetGift

U wilt bedrukte mokken bestellen voor uw organisatie? Bestel deze dan bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan mokken en medewerkers in dienst met vakkennis. Met meer dan 15 jaar aan ervaring weet u zeker dat u de juiste mok zult vinden bij BudgetGift. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog eens zeer scherpe prijzen aan. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met BudgetGift. Zij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *